Reveal_menu_v2

Heine kortingscode 2014

Actieve Heine actiecode & korting - augustus 2014

Sale Geverifieerd: 5 dagen geleden Verloopt: 04 augustus 2014

Tot 75% korting in de zomersale

Pak deze korting Verloopt: 04 augustus 2014
Sale Geverifieerd: 5 dagen geleden Verloopt: 04 augustus 2014

Tot 70% korting op woonaccessoires

Pak deze korting Verloopt: 04 augustus 2014
Sale Geverifieerd: 5 dagen geleden Verloopt: 04 augustus 2014

Tot 65% korting op badmode

Pak deze korting Verloopt: 04 augustus 2014
Sale Geverifieerd: 4 dagen geleden Verloopt: 05 augustus 2014

55% korting op bodyforming shirtjurk

Pak deze korting Verloopt: 05 augustus 2014
Aanbieding Geverifieerd: 4 dagen geleden Verloopt: 05 augustus 2014

53% korting op badkamerset

Pak deze korting Verloopt: 05 augustus 2014
Aanbieding Toegevoegd: 14 januari 2014 Verloopt: 01 januari 2015

Betaalbare herenmode bij Heine

Pak deze korting Verloopt: 01 januari 2015

Meer informatie: Heine heeft niet alleen leuke trendy kleding voor vrouwen, maar ook erg leuke mannenkleding. Bestel nu met een leuke korting via ActiePagina.nl. Bekijk ook de andere aanbiedingen voor het beste voordeel!

Aanbieding Toegevoegd: 14 januari 2014

€5 korting bij inschrijving Heine nieuwsbrief

Meer informatie: Ontvang nu een €5 korting bij inschrijving van de Heine nieuwsbrief. Bestel nu met een leuke korting leuke mode, gezellige accessoires voor in huis en nog veel meer voor de allerbeste prijs!

Aanbieding Geverifieerd: 2 dagen geleden Verloopt: 07 augustus 2014

Eenmalig gratis verzending bij besteding vanaf €20

Pak deze korting Verloopt: 07 augustus 2014

Meer informatie: Ontvang de tegoedbon in je mailbox wanneer je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van Heine.

Over Heine

Heine kortingscode of aanbieding! Gebruik de Heine kortingscode voor extra korting of maak gebruik van de beste aanbieding. Vul de korting of actiecode in tijdens het bestelproces, of bekijk de beste actie of aanbieding. Vaak wordt gratis bezorging... gebruikt of print de kortingsbon uit. Pak je korting, snel verdiend! (Heine)

Heine heeft ruime keuze aan damesmode, herenmode, avondkleding en woonaccessoires. Lifestyle! Heine-shop.nl is de thuiswinkel met een groot aanbod aan stijlvolle producten op het gebied van mode en wonen. Zo kun je hier shoppen voor exclusieve mannenmode en elegante damesmode, maar ook voor accessoires, schoenen en interieur. Op zoek naar stijlvolle, trendy en betaalbare mode en alles op het gebied van wonen ga dan winkelen bij het grote postorderbedrijf heine-shop.nl.

Lees meer

Meer winkelinformatie

Thuiswinkel

Over Hein
Wie zijn wij en wat doen wij: Heinrich Heine GmbH maakt deel uit van de Otto Group, die internationaal actief is als toonaangevend handels- en dienstverleningsconcern. Heine zelf staat al jaren lang bekend als een professionele en competente aanbieder van bijzondere, stijlvolle producten op het gebied van mode & wonen en heeft zich een plaats verworven in het hoogste segment van de postordermarkt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk... en nu ook in Nederland! Waarin onderscheiden wij ons van andere postorderbedrijven: Toen Heinrich Heine in 1951 Heine Versand oprichtte, stond één ding vast: deze onderneming zou afwijken van het gewone en zich met altijd iets bijzonders onderscheiden. Een filosofie die nog altijd geldt. Want het motto altijd iets bijzonders bepaalt ook vandaag de dag nog alle Heine-activiteiten zowel extern als intern. Iedere medewerker van Heine voelt zich verwant met deze denkwijze en zo lukt het ons altijd weer om met prachtige, exclusieve catalogi en bijzondere producten de klant geheel in een nieuwe modewereld onder te dompelen. De tevredenheid van de klant staat hierbij altijd voorop. Het totale Heine-assortiment wordt in maar liefst 40 catalogi per jaar gepresenteerd. Naast de hoofdcatalogus krijgt onze klant ook speciale catalogi met voorbeelden van verscheidene moderichtingen. Om aan de vele verschillende eisen van de trend-bewuste klant tegemoet te komen, kan deze bij Heine natuurlijk ook altijd veilig en comfortabel online shoppen. Op internet beleeft de klant Heine door speciale features, zoals de zoekmogelijkheid, de vergrote afbeelding, de zoom-functie en de herinneringsmemo. Waarom wij "Thuiswinkel"- lid zijn geworden: Sinds mei 2006 is Heine een trots nieuw lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en mag daarom het "Thuiswinkel-keurmerk" dragen. Dit keurmerk biedt de klanten van Heine nog meer veiligheid: optimale service en kwaliteit zijn gegarandeerd. Omdat de tevredenheid van de Heine-klanten bij ons altijd voorop staat, vinden wij het bijzonder belangrijk dat de Thuiswinkel Organisatie als onafhankelijke derde de belangen van de Heine-klanten vertegenwoordigt.

Deze kortingscodes heb je gemist

Verlopen Heine actiecode: €10,- korting | Code: 56192
Verlopen Heine kortingscode €10,- korting | Code: 54298
Verlopen Heine voordeel nummer 5,50 euro korting oftewel Gratis Bezorging | Code: 58893
Verlopen Heine tegoedbon 10 euro korting. Mimimale bestelwaarde 50 euro. Stijlvolle mode. | Code: 58747
Verlopen Heine voordeelnummer Gratis bezorging | Code: 58893
Verlopen Tot 65% korting op lingerie
Verlopen 33% korting op jerseyrok