Reveal_menu

Blokker actiecode 2014

Actieve Blokker kortingscode & korting - april 2014

Opruiming bij blokker

De opruiming bij blokker is begonnen. profiteer van grote kortingen tijdens de opruiming bij Blokker. Voor deze actie heb je geen code nodig, de korting wordt direct verrekend.

Ga naar de aanbieding

De opruiming bij blokker is begonnen. profiteer van grote kortingen tijdens de opruiming bij Blokker. Voor deze actie heb je geen code nodig, de korting wordt direct verrekend.

Korting op Tuinsets bij Blokker.nl

Op dit moment zijn de tuinsets van blokker.nl het meest populair. Dat is ook niet gek gezien 85% van de huishoudens met de tuinen bezig zijn in dit mooie voorjaar. Profiteer van korting op tuinsets bij blokker tuinen. Ga naar deze actie, selecteer je... keuze en bekijk de aanbieding van dit moment.Lees meer

Ga naar de aanbieding

Op dit moment zijn de tuinsets van blokker.nl het meest populair. Dat is ook niet gek gezien 85% van de huishoudens met de tuinen bezig zijn in dit mooie voorjaar. Profiteer van korting op tuinsets bij blokker tuinen. Ga naar deze actie, selecteer je keuze en bekijk de aanbieding van dit moment.

Korting op BBQ bij Blokker. De beste prijs!

Het is lente en het wordt steeds langer licht. De tuin wordt weer belangrijk en nog belangrijker is genieten tot in de late avond uurtjes. Koop online bij Blokker.nl een Gas barbecue of Houtskool barbecue met accessoires en profiteer van de beste online... prijzen. Lees meer

Ga naar de aanbieding

Het is lente en het wordt steeds langer licht. De tuin wordt weer belangrijk en nog belangrijker is genieten tot in de late avond uurtjes. Koop online bij Blokker.nl een Gas barbecue of Houtskool barbecue met accessoires en profiteer van de beste online prijzen.

Over Blokker

Shop met een Blokker actiecode al je benodigde producten nu extra voordelig. Denk aan elektronica, entertainment, speelgoed, tuinmeubelen, servies en nog heel veel meer. Wil je niet teveel betalen voor je aankoop? Maak dan gebruik van een Blokker kortingscode,... hiermee bespaar je aanzienlijk. Het makkelijke van online bestellen bij Blokker is, dat je je bestelling ook op kan halen bij 1 van de 600 afhaalpunten in Nederland. Het huidige concern is ontstaan door samenwerking, goed koopmanschap en een ongelofelijke grote werklust. Neem snel eens een kijkje bij deze landelijke winkelketen.

Wij werken de klok rond om je de beste deals te bezorgen. Altijd op zoek naar de beste Blokker aanbieding? Stop dan met zoeken, wij helpen je graag met besparen bij Blokker.nl!
Lees meer

Meer winkelinformatie

In 1896 werd in Hoorn door Jacob Blokker en zijn vrouw Saape “De goedkope Ijzer- en Houtwinkel” geopend. In die jaren was Hoorn een marktcentrum met een belangrijke kaas- en veemarkt. Veel boeren kwamen in Hoorn voor zaken en kochten daarna bij Blokker kippengaas en andere producten. Dit omdat zij op deze plek de goederen voor de laagste prijs konden kopen. Al snel werd het filiaal te klein en volgde er een snelle uitbreiding. Vanaf 1923 werd het eerste kapitaal winkelpand gemaakt, dat nu nog steeds in gebruik is. Daarna ging alles in vogelvlucht, er zijn ondertussen ongelofelijk veel filialen, voornamelijk gevestigd in de Randstad. Ook kan je nu online shoppen bij Blokker, bestel je voor 14:00 uur op een werkdag? Dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis!

Deze kortingscodes heb je gemist

Blokker kortingscode €3,- korting

Profiteer met deze code van maar liefst €3,- korting op de nieuwe Monsters University film. De actie is nog geldig tot en met maandag 11 november 2013.

Kortingscode verlopenMONSTERS2013

Wat is er gebeurd?

De website van Blokker is geopend in een nieuw venster. Om de korting te ontvangen voer je de code MONSTERS2013 in bij het afrekenen. Als de website niet is geopend klik dan hier

Blokker kortingscode €10,-

Maak nu een spiraal A4 fotoboek bij Blokker en betaal met het gebruik van deze kortingscode slechts €10,-. Geldig tot 4 november.

Kortingscode verlopenTIENEURO

Wat is er gebeurd?

De website van Blokker is geopend in een nieuw venster. Om de korting te ontvangen voer je de code TIENEURO in bij het afrekenen. Als de website niet is geopend klik dan hier

25% korting op 4-delige Corona Loungeset

Je aankoop wordt bovendien gratis bezorgd.

Ga naar de winkel

Je aankoop wordt bovendien gratis bezorgd.