Reveal_menu_v2

Blokker actiecode 2014

Actieve Blokker kortingscode & korting - augustus 2014

Aanbieding
Geverifieerd: 16 augustus 2014

HD Led-TV met dvd: 35% korting

Meer informatie: 32 inch.
  • Kortingsbedrag € 120,-
  • Kortingspercentage 35%
  • Productgroep TV's
Aanbieding
Geverifieerd: 14 augustus 2014

42% korting op Tefal actifry

Aanbieding
Geverifieerd: 14 augustus 2014

55% korting op Philips 16GB USB stick

Aanbieding
Geverifieerd: 2 dagen geleden

Een dagje met de trein voor slechts € 14,95

Aanbieding
Geverifieerd: 16 augustus 2014

Tv series nu 2 seizoenen voor €15.

Over Blokker

Shop met een Blokker actiecode al je benodigde producten nu extra voordelig. Denk aan elektronica, entertainment, speelgoed, tuinmeubelen, servies en nog heel veel meer. Wil je niet teveel betalen voor je aankoop? Maak dan gebruik van een Blokker kortingscode,... hiermee bespaar je aanzienlijk. Het makkelijke van online bestellen bij Blokker is, dat je je bestelling ook op kan halen bij 1 van de 600 afhaalpunten in Nederland. Het huidige concern is ontstaan door samenwerking, goed koopmanschap en een ongelofelijke grote werklust. Neem snel eens een kijkje bij deze landelijke winkelketen.

Wij werken de klok rond om je de beste deals te bezorgen. Altijd op zoek naar de beste Blokker aanbieding? Stop dan met zoeken, wij helpen je graag met besparen bij Blokker.nl!
Lees meer

Meer winkelinformatie

In 1896 werd in Hoorn door Jacob Blokker en zijn vrouw Saape “De goedkope Ijzer- en Houtwinkel” geopend. In die jaren was Hoorn een marktcentrum met een belangrijke kaas- en veemarkt. Veel boeren kwamen in Hoorn voor zaken en kochten daarna bij Blokker kippengaas en andere producten. Dit omdat zij op deze plek de goederen voor de laagste prijs konden kopen. Al snel werd het filiaal te klein en volgde er een snelle uitbreiding. Vanaf 1923 werd het eerste kapitaal winkelpand gemaakt, dat nu nog steeds in gebruik is. Daarna ging alles in vogelvlucht, er zijn ondertussen ongelofelijk veel filialen, voornamelijk gevestigd in de Randstad. Ook kan je nu online shoppen bij Blokker, bestel je voor 14:00 uur op een werkdag? Dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis!

Deze kortingscodes heb je gemist

Verlopen Blokker kortingscode €3,- korting | Code: MONSTERS2013
Verlopen Supervoordeel: 57% korting op pannenset
Verlopen Bespaar 53% op Ariel wasmiddel 3-in-1 pods
Verlopen 25% korting op een Siemens stofzuiger
Verlopen Megadeal: 57% korting op vaatwastabletten. Nu €8,99
Verlopen 17% korting op sealife zwembadje
Verlopen Tv-series 2 voor €15,-