Actiepagina.nl is onlangs van eigenaar veranderd, voor vragen contact ons service team op:  info@actiepagina.nl.
Suggesties:

  Christine le Duc kortingscodes

  Christine le Duc korting & actiecode overzicht

  Naar de shop
  (8 van de 8)

  Deze acties kon je eerder bij ons vinden, wie weet werken ze nog. Probeer het zelf!

  Christine le Duc korting

  Ben je op zoek naar een Christine le Duc kortingscode of aanbieding? Dan zit je helemaal goed op deze pagina. Gebruik de Christine Le Duc actiecode voor extra korting of maak gebruik van de beste aanbieding. Christineleduc is één van de grootste aanbieders binnen de erotiekbranche en spannende lingerie in Nederland. Christine le Duc is een bekende naam in de seksindustrie met de focus op vrouwvriendelijkheid en laagdrempeligheid. Met le Duc at Home haal je de prikkelende en ontspannen sfeer in huis.

  Levertijden:

  2 - 10 werkdagen

  Betaalmethoden:

  Per acceptgiro:
  Betaal in 1 of in maximaal 3 termijnen. De eerste termijn dient voldaan te worden binnen 10 dagen met de acceptgiro die bijgesloten wordt in je pakketje.
  Als je in termijnen betaalt, wordt een klein bedrag aan kredietvergoeding berekend, namelijk maandelijks 1,95% plus € 1,00 voor de financieringskosten. Voor de volgende termijnen ontvang je van ons een rekeningoverzicht samen met een acceptgiro.
  Je betaalt achteraf via ons unieke Automatisch Betaalplan! (A.B.P.) Kies zelf voor automatische afschrijving ineens of in termijnen (maximaal 3 maandelijkse termijnen). Betaalgemak zoals het voor jou het beste uitkomt.
  Als je in termijnen betaalt, wordt een klein bedrag aan kredietvergoeding berekend, nl. maandelijks 1,95% plus € 1,00 voor de financieringskosten.
  Betaal je met het Automatische Betaalplan dan rekenen wij GEEN kosten voor het betalingsverkeer. Die neemt Christine le Duc voor haar rekening. In geval dat de automatische incasso gestorneerd wordt brengen wij € 0,50 bankkosten in rekening.
  Kies je voor betaling per acceptgiro, dan geef je Christine le Duc stilzwijgend toestemming bij betalingsachterstand het openstaande saldo automatisch van je bank- of girorekening af te schrijven. Bij deze keuze van betaling met acceptgiro dien je er rekening mee te houden, dat wij de door de bank in rekening gebrachte kosten voor het betalingsverkeer aan je doorberekenen. Op dit moment bedragen deze kosten € 0,50.

  Verzendkosten:

  De verzendkosten van € 6,49 worden bij het totaalbedrag van je bestelling opgeteld. Eventuele nalevering wordt natuurlijk kosteloos naar je toegezonden. Dit geldt voor bestelling vanuit Nederland.

  Overig:

  Je pakje wordt zonder herkenbare afzender thuisbezorgd. Discreet verpakt in neutraal karton zonder opdruk. Er is geen afzender te zien; nergens wordt de naam Christine le Duc vermeld. Bovendien garanderen wij je dat je persoonlijke gegevens streng vertrouwelijk behandeld worden en bij ons afdoende beveiligd zijn. Discretie staat bij ons voorop!
  Voor vragen over de levering van je bestelling kun je op werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur contact opnemen met de Christine le Duc Klantenservice, telefoon 0900 - 722 63 29.

  Gratis retourneren

  In alle gevallen is het mogelijk GRATIS te retourneren. Het enige wat je hiervoor moet doen is een afspraak maken met onze klantenservice 0900 - 722 63 29. Wij laten Selekt Vracht het pakket ophalen op een tijdstip wat jou het best uitkomt.
  Welke maat heb ik? Informatie over damesconfectiematen, bh maten, kousenmaten en herenmaten vind je in 'Welke maat heb ik?' Hoe je je maten meet wordt ook uitgelegd. Lekker praktisch! Christine le Duc, opgericht in 1968, is één van de grootste aanbieders binnen de erotiekbranche in Nederland en is sinds 1 december 2003 onderdeel van het Beate Uhse concern. Christine le Duc heeft 32 filialen verspreid over Nederland én een webwinkel. <

  Over Christine le Duc

  Christine le Duc is een bekende naam in de seksindustrie met de focus op vrouwvriendelijkheid en laagdrempeligheid. Met een naamsbekendheid van 88 % neemt Christine le Duc een stevige positie in de markt in.
  Christine le Duc speelt met haar nieuwe website zoveel mogelijk in op de behoeften en het gedrag van haar klanten. Dit betekent naast de vertrouwde Shop le Duc en Club le Duc ook het aanbieden van een aantal nieuwe features, zoals SMS & WIN acties, prijsvragen en Le Duc at Home. De prijsvraag ‘Geef je mening over de vernieuwde website en maak kans op een Pocket Rocket’ was een groot succes en leverde heel veel positieve reacties op.
  Met Club le Duc-klantenkaart ben je lid van Club le Duc profiteer je van leuke acties: sparen voor aantrekkelijke Christine le Duc huismerkartikelen en extra voordeel op speciaal voor kaarthouders geselecteerde aanbiedingen.
  Le Duc at Home is dé ideale gelegenheid om samen met vriendinnen sekstips, trucs en slaapkamergeheimen uit te wisselen. Met de uitleg van onze consulente weet je zo welk type speeltje bij je past. Voelen mag, maar dan wel met je handen! Kortom: Christine le Duc.nl is dé plek voor een nieuwe impuls, sekstips, de scherpste aanbiedingen, maar ook games met een knipoog en meer...

  Meer...

  Le Duc at Home is dé ideale gelegenheid om samen met vriendinnen sekstips, trucs en slaapkamergeheimen uit te wisselen.
  Met de uitleg van onze consulente weet je zo welk type speeltje bij je past. Voelen mag, maar dan wel met je handen!

  Korting bij vergelijkbare winkels

  Actie onlangs toegevoegd

  Christine le Duc online shop review

  3 bezoekers geven deze shop 3.50 sterren. Breng nu je stem uit!
  15

  Populaire winkels

  • Art en Craft
  • ASOS
  • Bol.com
  • Bonprix
  • Coolblue
  • Drukwerkdeal
  • Expedia
  • Holland & Barrett
  • Hotels.com
  • Lenovo
  • MADE.com
  • Microsoft Store
  • Nike
  • OTTO
  • Pull & Bear
  • Sarenza
  • VidaXL
  • Webprint
  • Zalando
  • Ziggo

  Kortingscode gevonden die nog niet online staat?

  Deel deze dan met andere bezoekers!