Cashback via ActiePagina.nlCashback via ActiePagina.nl werkt eenvoudig en veilig. Wij zorgen ervoor dat je geld terug krijgt op elke aankoop die aan de actievoorwaarden voldoet.

Klik op de 'Krijg nu cashback'-knop om in aanmerking te komen voor €5 cashback. Stuur je (digitale) aankoopbewijs naar cashback@actiepagina.nl. Doe dit met hetzelfde e-mailadres waarmee je inlogt bij PayPal en wij sturen je het cashback-bedrag terug via ditzelfde e-mailadres.

Jij bespaart dus direct op je aankoop. 

Hieronder vind je meer informatie over de door ons gekozen betalings methode.


 

Paypal
 

Wie deelneemt aan de cashback-actie van ActiePagina.nl krijgt zijn geld overgemaakt op een PayPal-rekening. Met PayPal kan je heel makkelijk en zeer veilig betalen op internet en het is natuurlijk mogelijk om geld te ontvangen op je rekening. Bovendien is het aanmaken van een rekening bij PayPal ook nog eens geheel gratis.

Het enige wat je nodig hebt om geld van ons te kunnen ontvangen is een geldig e-mailadres dat je hebt  gebruikt om je PayPal-rekening aan te maken. Als je met dit e-mailadres het (digitale) aankoopbewijs doorstuurt naar cashback@actiepagina.nl doen wij ons best om het geldbedrag waar je recht op hebt binnen 5 werkdagen over te maken.

Volg de aanwijzingen hieronder om je PayPal-account aan te maken, zodat je geld kan verdienen met shoppen. Wie wil dat nou niet?

https://www.paypal.com/signup/account?country

Stap 1

Aanmelden bij PayPal is gratis en zeer eenvoudig. Je kan kiezen uit 2 verschillende rekeningen: privé of zakelijk en daarna vul je je e-mailadres, wachtwoord, naam en adres in. Vervolgens ontvang je van PayPal een e-mail met daarin een link waarmee je je nieuwe rekening activeert.


Stap 2

Om je nieuwe PayPal-rekening te kunnen gebruiken moet deze gekoppeld worden aan een andere betaalmethode, zoals je bankrekening of je creditcard. Zodra je dit gedaan hebt ben je klaar om veilig en snel geld te ontvangen of over te maken. Je hoeft nooit meer met een ander je bank- of creditcardgegevens te delen: een goed gevoel!


Voor onze Terms & conditions volg deze link