Suggesties:

  Over ActiePagina.nl

  Naar de shop

  Over ons

  Actiepagina.nl werd opgericht in 2005 en is inmiddels één van de grootste kortingswebsites van Nederland met ongeveer 500.000 bezoekers per maand. Actiepagina.nl biedt dagelijks aanbiedingen, kortingscodes, acties en productaanbiedingen van meer dan 1.000 webwinkels.


  Kortingscodes

  We zijn marktleider op het gebied van kortingscodes in Nederland. Elke dag worden er honderden nieuwe kortingscodes, aanbiedingen en promotiecodes toegevoegd door onze redactie. De website wordt een paar keer per dag up-to-date gehouden, zodat wij altijd de beste en nieuwste winkelacties, productaanbiedingen en actiecodes voor je hebben. Per categorie en per winkel!


  Doel

  Al jaren vertellen wij onze vrienden dat je veel kunt besparen op het internet door slimmer te shoppen. Maar voor de meesten van ons kost het zoeken naar de juiste korting teveel tijd. Mede hierdoor zijn wij in 2005 van start gegaan met Actiepagina.nl met maar één doel:

  Onze bezoekers op een makkelijke manier geld laten besparen tijdens het online shoppen bij Nederlands bekendste (web)winkels!

  Kortom:

  • Actiepagina.nl geeft je exclusieve kortingen die je nergens anders krijgt
  • Actiepagina.nl biedt significante kortingen bij al jouw favoriete winkels
  • Actiepagina.nl is gratis te gebruiken
  • Actiepagina.nl is snel, altijd up to date en gemakkelijk in het gebruik.

  Wij hopen dat je Actiepagina.nl een nuttige site vindt en wij je kunnen helpen om geld te besparen en slimmer te shoppen. Suggesties voor onze site zijn altijd welkom! Als je een idee hebt ter verbetering van onze website horen wij dat graag. Je kunt een e-mail sturen naar info@actiepagina.nl.