Suggesties:

  Info, onderzoek en pers

  Naar de shop

  Actiepagina.nl voert regelmatig onderzoek uit naar trends in de e-commerce. Tevens maken we infomercials over besparen of prijsvergelijkingen op verschillende onderwerpen. Op deze pagina vind je een overzicht.


  Alle onderzoeken, artikelen, infomercials en persberichten van Actiepagina.nl op een rij:


  Is succes in de Tour de France te koop? Prijzengeld vs team budgetten

  Met de winst van de laatste etappe door Dylan Groenewegen is de Tour de France van 2017 weer tot een einde gekomen. Een goed moment om de score op te maken en te bekijken wie er wat hebben gewonnen. Besparingsplatform Actiepagina.nl zocht uit of het succes te koop is en welke teams in vergelijking met het beschikbare budget het beste hebben gepresteerd.

  Als we kijken naar de eindzege heeft de ploeg met het grootste budget weer gewonnen, Sky heeft een budget van 37 miljoen euro per jaar, en fietste meer dan 700.000 euro bij elkaar. Sky is in dit geval absolute buitenklasse. Opvallende teams met kleinere budgetten zijn o.a. Sunweb die het met meer dan 175.000 euro fantastisch hebben gedaan gezien het budget.

  Video streamingdiensten getest! Bij wie krijg je het meeste waar voor je geld?

  Facebook stapte recentelijk in de streaming markt. 49% van de Nederlanders kijkt inmiddels betaalde content via streaming services en van de 18-34 jarigen wordt er zelfs ruim 3 uur per dag besteed aan het bekijken van online content.

  We zochten uit welke streaming service het beste uit de bus komt qua prijs-kwaliteitverhouding. In het onderzoek is het complete aanbod van van Netflix, Videoland, Ziggo (HBO) en Amazon Prime naast elkaar gelegd.

  Waar koop je het goedkoopste flesje water?

  Actiepagina.nl zocht uit welk flesje schoon mineraalwater uit de supermarkt het goedkoopst is. Interessant, want onlangs verscheen in de pers dat er een tekort is aan zuiver drinkwater uit de kraan in Nederland.
  Voor vragen, opmerkingen of andere:
  Bram Vermeulen
  Marketing Manager
  bram@imbull.com