Suggesties:

  Info, onderzoek en pers

  Naar de shop

  Actiepagina.nl doet regelmatig onderzoek uit naar trends in de e-commerce. Tevens maken we infomercials over besparen of prijsvergelijkingen op verschillende onderwerpen. Op deze pagina vind je een overzicht.


  Alle onderzoeken, artikelen, infomercials en persberichten van Actiepagina.nl op een rij:


  Is succes in de Tour de France te koop? Prijzengeld vs team budgetten

  Met de winst van de laatste etappe door Dylan Groenewegen is de Tour de France van 2017 weer tot een einde gekomen. Een goed moment om de score op te maken en te bekijken wie er wat hebben gewonnen. Besparingsplatform Actiepagina.nl zocht uit of het succes te koop is en welke teams in vergelijking met het beschikbare budget het beste hebben gepresteerd. 


   Video streamingdiensten getest! Bij wie krijg je het meeste waar voor je geld?

  Facebook stapte recentelijk in de streaming markt. 49% van de Nederlanders kijkt inmiddels betaalde content via streaming services en van de 18-34 jarigen wordt er zelfs ruim 3 uur per dag besteed aan het bekijken van online content.

  We zochten uit welke streaming service het beste uit de bus komt qua prijs-kwaliteitverhouding. In het onderzoek is het complete aanbod van van Netflix, Videoland, Ziggo (HBO) en Amazon Prime naast elkaar gelegd.


   Tot nu toe geen oranjekoorts voor EK vrouwenvoetbal -- Juni 2017

  Dit jaar zijn wij als Nederland host voor het evenement. Opvallend blijft dat tijdens de kampioenschappen van de mannen heel Nederland in de ban is van oranje, maar dat aan deze kampioenschappen vrijwel geen aandacht geschonken wordt. Besparingsplatform Actiepagina.nl deed onderzoek naar de verschillen in prijzen tussen de kampioenschappen. 


   Waar koop je het goedkoopste flesje water?

  Actiepagina.nl zocht uit welk flesje schoon mineraalwater uit de supermarkt het goedkoopst is. Interessant, want onlangs verscheen in de pers dat er een tekort is aan zuiver drinkwater uit de kraan in Nederland.


  Toekomstige ouders onderschatten kosten baby

  Ondanks dat toekomstige ouders wel goed zijn voorbereid - bijna een kwart (23%) schaft de meeste spullen zelfs al voor de zwangerschap aan – vindt de helft de kosten die gemoeid zijn bij de komst van het eerste kind veel hoger dan verwacht. Onderzoek wijst uit dat ouders ongeveer 2.000 euro uitgeven aan de eerste babyuitzet. 
   

   Black Friday en Cyber Monday: 14,6% omzetgroei verwacht

  Het uit de Verenigde Staten(VS) overgewaaide fenomeen Black Friday en Cyber Monday krijgt in Nederlandsteeds meer voet aan de grond. Dit blijkt uit internationaal onderzoek* van ActiePagina.nl, de online marktplaats voor slimmer winkelen, in samenwerking met Centre for RetailResearch (CRR).


   

  Ruim helft Nederlanders kookt zelf op vakantie om kosten te besparen

  Nederlanders zijn zuinig, zelfs als het op hun welverdiende vakantie aankomt. Bijna de helft (46%) smeert zijn eigen bammetjes wanneer hij er een dagje op uit gaat. Dit blijkt uit onderzoek van ActiePagina.nl onder ruim duizend Nederlanders.

   


   

  Voor vragen, opmerkingen of andere:
  Bram Vermeulen
  Marketing Manager
  bram@imbull.com