Terug naar ASOS

ASOS klantbeoordelingen


5/5 sterren uit 83 stemmen
Een minimum van 100 karakters is vereist.
Terug naar ASOS

De meest recente reviews

"top winkel!!"
laten we beginnen met dat het een groot assortiment heeft dat is bedoeld voor vrouwen. zelf ben ik een man maar ja. Ik heb in het verleden regelmatig iets besteld bij ASOS. Echt een geweldige winkel. Altijd goede acties te vinden hier. Dat is wel fijn!!!1
Winkelbeoordeling
16.01.2017 16:23 door issamelmejdoub
"Favourite place to shop!"
The Premier package is so worth it - free courier returns and express delivery for the whole year is absolutely so good for me :) Being in Australia you still have to wait 3 days for it to arrive but the quality and price is always really good. Love shopping here.
Winkelbeoordeling
10.11.2016 20:46 door Mattapalli
"Beveiliging slecht"
Ik het verleden regelmatig iets besteld bij ASOS. Destijds kon je nog niet met IDEAL betalen, alleen met creditcard. Mijn creditcard is tot twee keer toe na een aankoop bij ASOS misbruikt. Het probleem was bekend bij ASOS, op internet regende het klachten van mensen met het zelfde probleem. ASOS deed er niks mee. Ik hoop dat de beveiliging nu beter is, maar ik koop er niet meer.
Winkelbeoordeling
30.10.2016 23:39 door NY89
"Top"
Erg leuke collecties en de producten zijn van zeer goede kwaliteit. Al valt het wel tegen dat de verendskosten zo hoog zijn.
Winkelbeoordeling
19.10.2016 12:53 door Ers
"goed"
Echt een geweldige winkel. Altijd goede acties te vinden hier.Overzichtelijke website, snelle levering, goede aanbiedingen, goede kwaliteit en de service is goed.
Winkelbeoordeling
09.10.2016 09:09 door joei
"Groot assortiment"
Een erg fijn en groot assortiment! Verzendkosten zijn wel vervelend. Verder een goede levering en ruime keuze. Als de sale is kun je erg goed inslaan!
Winkelbeoordeling
28.09.2016 15:56 door jolienbergenhenegouwen
"Goed"
Een groot assortiment dat is bedoeld voor vrouwen. Je kunt de weg makkelijk vinden in de site. Ook is de verzending gratis
Winkelbeoordeling
14.09.2016 00:16 door Jarno
"Kan beter, nette prijzen"
Een uitgebreid assortiment. Helemaal gericht op vrouwen. De site kan aanzienlijk verbeteren in overzichtelijkheid, maar de prijzen zijn goed te doen.
Winkelbeoordeling
24.08.2016 08:15 door Nabugor
"redelijk"
Groot assortiment en ook leuke stylen. maar ik vind de site zelf vrij rommelig en onoverzichtelijk, zeker als je het vergelijkt met andere kleding sites
Winkelbeoordeling
11.08.2016 00:59 door sardientje
"mooie kleding"
Ja wat is mode zelf weet je dat niet goed maar asos wel die helpen je dan een mooie kleding zodat je er mooi bij loopt net voor heel veel besteld alleen jammer de Cash back dat wist ik niet
Winkelbeoordeling
10.08.2016 08:56 door bouke
"Goede prijzen"
Fijne winkel, ruim assortiment (qua schoenen dan) met scherpe prijzen. Tegenwoordig ook gratis retour sturen van bestelling maakt het helemaal aantrekkelijk.
Winkelbeoordeling
10.08.2016 08:22 door Mathijs
"is even zoeken"
Is best wel even zoeken om het juiste te vinden voordat je het weet krijg je opeens een andere categorie. De prijzen zijn wel interessant en als je dan nog wat korting bonnen hebt is het best wel oke.
Winkelbeoordeling
03.08.2016 19:16 door xlolx
"Mwah"
Hebben wel veel keus en goede acties, maar vind site rommelig en niet in Nederlands. Er zijn andere keuzes om kleding online te kopen
Winkelbeoordeling
02.08.2016 22:07 door Andries
"mooie kleding"
mooie kleding en een fijne winkel ruime keuze en goede aanbiedingen via hier kan je ook nog leuke kortingen krijgen maar toch kende ik het een tijdje geleden nog helemaal niet.. misschien meer reclame maken?
Winkelbeoordeling
19.07.2016 23:54 door Danny
"Voldoet aan smaak"
Je vind makkelijk het product dat je zoekt door de grote assortiment dat beschikbaar is. Wat ik wel jammer vind is dat het product soms al uitverkocht is, maar dat het nog niet weggefilterd is uit jou voorkeuren.
Winkelbeoordeling
11.07.2016 17:14 door Zahmed
"Super winkel"
Snelle levering, altijd goed!
Winkelbeoordeling
27.05.2016 16:04 door eriho
"Rokjes"
Ik kan niet wachten op de lente aanbiedingen!
Winkelbeoordeling
11.03.2016 17:44 door Roosje
"Goede aanbiedingen"
Het hele jaar door leuke koopjes te vinden!
Winkelbeoordeling
01.02.2016 14:24 door eszter
"Ruim assortiment"
Ik ben zeer tevreden met het aanbod en ik vind the 'eigen' kleding lijn ook mooi. Vaak is de eigen kleding lijn van ASOS prima en een stuk goedkoper dan het merk aanbod. Zeker een aanrader.
Winkelbeoordeling
01.02.2016 10:09 door Anne
"Toppagina!"
Altijd goede acties te vinden hier. Ga zo door!
Winkelbeoordeling
21.01.2016 09:13 door rleeman