Terug naar HEMA

HEMA klantbeoordelingen


4/5 sterren uit 62 stemmen
Een minimum van 100 karakters is vereist.
Terug naar HEMA

De meest recente reviews

"HemaRKT super aanvulling"
HemaRkt is echt een aanvulling voor de Nederlandse winkelstraat, Het gebak en de vleeswaren zijn van super kwaliteit. Maar ook de zuivel en noten zijn goed, super handig als de supermarkt net even te ver zit. Ook de Hema op de trein stations bezoek ik regelmatig, de sandwiches zijn zo'n beetje het enige gezonde wat er op de stations van aanbod te krijgen is. Ook de wijn is goede prijs/kwaliteit. Ik ontbijt ook regelmatig bij de Hema, altijd een fijne manier om de dag te beginnen. Producten naast eten en drinken laat ik meestal wel links liggen, deze zijn vaak 'overprized'.
Winkelbeoordeling
15.01.2017 12:01 door RoyvG
"Gebak"
Het gebak bij de hema is echt het lekkerste van allemaal! Verder koop ik niet echt iets bij de hema omdat het voor de rest niet bepaald mijn smaak is.
Winkelbeoordeling
07.01.2017 13:42 door April
"Minder"
kwaliteit van b.v. textiel is wel veel minder dan wat het was. Bepaalde setjes met dezelfde maten zijn verschillend en gaan snel rafelen en trekken gaten na een half jaar. Voor andere spullen ga ik nog wel hier naar toe maar voor textiel is het huilen met de pet op
Winkelbeoordeling
20.12.2016 20:16 door Froukje
"Made my wife beautiful :P"
HEMA makeup tools blush, lip liner, lip stick and eye gloss made my wife double beautiful and i would highly recommend HEMA to any one before they go for pricy brands...
Winkelbeoordeling
08.11.2016 14:19 door Hanuman
"Hema"
De Hema heeft superleuke dingen voor een leuke prijs. Ook het gebak is erg lekker. De vleeswaren zijn ook super ! Het restaurant heeft ook lekkere dingen, Al met al een superwinkel.
Winkelbeoordeling
08.11.2016 11:43 door Souer
"Hema is top!"
Regelmatig iets besteld bij de Hema. "Vroeger" moest je ongeveer 5 werkdagen wachten tot je het kon ophalen in de winkel. Inmiddels duurd het soms maar 1 of 2 werkdagen. Echt super!
Winkelbeoordeling
28.10.2016 22:54 door NY89
"Top"
Prima winkel, zowel online als in de winkel. Koop hier meestal ondergoed en sokken, kost geen drol hier. Soms wat andere dingem nodig! Ideaal
Winkelbeoordeling
05.10.2016 07:25 door Ryan2000
"Super winkel! "
Prima winkel! Zowel de fysieke winkel al de webwinkel. Leuke prijzen en beste qualitiet. Goed klanservice. Winkelshop is prima.
Winkelbeoordeling
04.10.2016 23:14 door Lukasz
"5/5"
Uitstekende website en goede en snelle levering! De website is lekker duidelijk. De artikelen die ik had besteld werden snel geleverd. De reactie op een vraag van was snel en zeer klantvriendelijk.
Winkelbeoordeling
21.09.2016 12:34 door hansik
"hema"
Super winkel! Zowel de fysieke winkel al de webwinkel. Leuke prijzen, originele spullen en ontwerpen, met een heel eigen signatuur! Ook voor de kids kunnen we er leuke kleding weghalen, al van baby af aan. En wij drinken koffie van hun bonen en uiteraard de befaamde rookworst!
Winkelbeoordeling
14.09.2016 20:57 door davidm
"Hema"
Hema is de ideale winkel als je iets simpels en betaalbaars wilt. Maar als er iets mis is moet je niet bij hema zijn. Klantenservice is 0
Winkelbeoordeling
13.09.2016 15:02 door Tremper
"Hema"
hema heeft een prima webshop met veel keus en die makkelijk navigeert. verzending gaat snel en correct. De "stenen" winkels zijn altijd ruim en het personeel is altijd vriendlijk en behulpzaam. prijspeil ligt meestal aan de lage klant. prima winkel
Winkelbeoordeling
02.09.2016 09:31 door Benny
"Goed en veel"
Veel keus bij deze winkel. Prijzen zijn ok en kwaliteit is meestal goed. De webshop is handig in gebruik en het verzenden gaat bij hema altijd heel snel. Winkel en webshop zijn dus prima
Winkelbeoordeling
01.09.2016 20:41 door FerdiArendse
"Dubbel"
Vaak een dubbel gevoel over hema. Veel keus en vaak best wel goedkoop maar bepaalsde artikelen word op de kwaliteit berzuinigd. vooral textiel. beddegoed e.d. en das best jammer
Winkelbeoordeling
29.08.2016 19:56 door HansEik
"Hema"
Veel keus in heel veel dingen. Kocht hier vroeger altijd kleren maar de kwaliteit is acteruit gegaan dus dat halen we nu ergens anders, Voor andere dingen zijn ze vaak wel aardig goedkoop
Winkelbeoordeling
28.08.2016 19:25 door Fiona
"geen service "
hema bestelling kwam stuk thuis aan terug naar de hema gegaan maar van service totaal geen sprake erg jammer want ik had meer van de hema verwacht eigenlijk dit was waarschijnlijk de laatste bestelling
Winkelbeoordeling
17.08.2016 00:58 door dannyn
"Vertrouwd fijn"
Ik zou niet zonder Hema willen. Wat ik al jaren fijn vind zijn de sokken met veel keuze, zowel voor mijn vrouw als ik. En de rookworst vind ik heerlijk. Ook de koffiepads vind ik fijn, niet duur en lekkere koffie.
Winkelbeoordeling
14.08.2016 20:55 door Hermanus
"Lange levertijd"
Bij lage besteding geen gratis verzending helaas. Het laten bezorgen in de winkel is wel gratis, maar duurt wel een aantal dagen, valt tegen.
Winkelbeoordeling
12.08.2016 22:54 door Mathijs
"Redelijk"
Mijn ervaringen bij Hema verschillen. Wanneer ik iets online bestel en op wil halen in de winkel duurt het relatief lang voordat ik mijn bestelling af kan halen. Taart bestellen bij Hema is wel een groot pluspunt. Snel lekker en eigen creatie.
Winkelbeoordeling
10.08.2016 19:20 door Dadh
"word minder"
Kocht altijd boxers bij Hema. Goed kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Laatste setje was binnen 3 maanden rafelig en kon dus weg. Ook de maten van de verschillende kleuren was anders en dat is toch wel heel slordig. Voor kleding ga ik niet meer naar de Hema, Ze bezuinigen op de kwaliteit en daar heb ik geen trek in. Jammer
Winkelbeoordeling
05.08.2016 22:02 door Maurice2
"Dit is een geweldige winkel"
Dit is een geweldige winkel met leuke betaalbare spullen. En heerlijke vleeswaren en taarten en tompoucen. Erg lekker allemaal
Winkelbeoordeling
03.08.2016 14:53 door Pluisje1
"gewoon hema"
Hema heeft zo'n breed assortiment voor de dagelijkse benodigdheden kan je er altijd wel terrecht. of het nou om make up gaat of ondergoed HEMA heeft het en laten we de beroemde rookworst niet vergeten.....
Winkelbeoordeling
31.07.2016 07:29 door kabeljauw
"lievelingswinkel"
Leuke winkel, vaak leuk geprijsd, en bij online bestellen heerlijk makkelijk gratis afhalen in de winkel! Bij grote bestellingen online zit er vaak ook nog een kortingsbon in de doos voor 5 euro korting op een volgende bestelling vanaf 25 euro!
Winkelbeoordeling
27.07.2016 20:10 door ieke83
"vaas stuk "
bestelling gedaan glazen vasen en helaas stuk aangekomen klantenservice zei terug naar winkel winkel zegt bel klantenservice heel gedoe om je geld of vervanging te krijgen
Winkelbeoordeling
26.07.2016 23:48 door jeroenkoopman
"gratis afhalen"
goede webwinkel met mooie aanbiedingen. Je kunt je bestelling gratis afhalen in een van de winkels en je er ook voor kiezen om pas te betalen bij ontvangst (bij afhalen), heel handig!
Winkelbeoordeling
23.07.2016 09:57 door Ansjovis95
"perfecte service"
Ik ben tevreden over de online bestelling en levering van Hema. Het pakket zou er binnen 2 tot 4 dagen zijn en was er netjes na 3 dagen. Bovendien zat alles erin. Niks te klagen dus.
Winkelbeoordeling
21.07.2016 23:28 door lndoost
"hema worst"
ben al jaren fan van de overheerlijke HEMA worsten, maar het valt me op dat ze in steeds minder HEMA-winkels nog verkocht worden. JAMMER! Als ik een Hema zie en honger heb dan wil ik er het liefst gelijk een kopen. Maar als hun die worsten dan niet hebben... dan vind ik dat heel jammer
Winkelbeoordeling
18.07.2016 18:37 door sandrav
"slechte software"
Ik heb ook een fotoboek gemaakt met de nieuwe software.Toen ik mijn fotoboek de 2de keer opende bleven een aantal foto's laden en dat bleef zo. Na verschillende telefoontjes is dit uiteindelijk verholpen door een paar keer een nieuwe update van de software maar dit duurde erg lang. Toen ik mijn fotoboek klaar had kon ik het niet in mijn winkelmandje stoppen. Weer heel veel contact met de Hema gehad. Dan weer iemand aan de lijn die er geen verstand van had en die ik moest hebben was er weer niet maar die zou van zich laten horen als die er weer was.Niks meer van gehoord! Ik moest steeds zelf bellen of mailen. Na nog een aantal keren hoorde ik hoe ik het fotoboek naar hun op kon sturen dit heb ik 2 keer moeten doen omdat zij weer iets verkeerd gedaan hadden. Ik heb uiteindelijk het fotoboek maar overnieuw gemaakt want dit heeft al met al 4 maanden geduurd! Waarom laat de Hema niets meer van zich horen? De nieuwe software vind ik verschrikkelijk!!!
Winkelbeoordeling
15.07.2016 14:26 door theo22
"fijne winkel"
Goede prijs kwaliteitverhouding, prima levering, makkelijke betalingswijze. Verbeterpunt: juist artikel plaatsen bij foto
Winkelbeoordeling
14.07.2016 18:27 door douw2
"vaak uitverkocht"
Ik heb nog niet vaak besteld, aangezien dat wat ik wilde aan kleding vaak uitverkocht was dus dan koop ik het maar bij andere winkels
Winkelbeoordeling
14.07.2016 00:02 door Danny
"Vroeger beter"
Kocht altijd veel textiel van Hema, maar kwaliteit is erg achteruit gegaan, kleding van 1 jaar oud die al versleten zijn en uit elkaar vallen. Hema gaat Zeeman achter na. Goedkope rommel. Gelukkig hebben ze heel veel andere produkten die wel ok zijn. Middelmatige winkel
Winkelbeoordeling
13.07.2016 10:36 door Hans1
"Goede artikelen, jammer van prijzen"
Hema is vaak erg duur qua artikelen en wat je daarvoor krijgt. 2 euro voor een sleutelhanger vind ik nogal veel. Jammer dat ze ook niet aan sponsoring doen, daarvoor zijn ze een te groot concern. De bakkerij afdeling is er goed, en ook de cadeautjes zijn leuk voor iedereen.
Winkelbeoordeling
13.06.2016 12:47 door jolienbergenhenegouwen
"Goed"
Altijd goede service en snelle levering. Ophalen ook handig.
Winkelbeoordeling
17.04.2016 15:27 door Dennis
"Goede klantenservice"
Je wordt met alle egards behandelt en vind echt een luisterend oor.
Winkelbeoordeling
04.04.2016 09:01 door Alice Hovestadt-Cornelissen
"Kortingscodes op bestek"
De code gebruikt voor kopjes, pannen en borden. Prima kwaliteit en ook het design is goed.
Winkelbeoordeling
30.03.2016 16:29 door larsb
"topwinkel"
Een winkel die je in het buitenland werkelijk mist! Ik ben helemaal fan!
Winkelbeoordeling
05.02.2016 11:47 door eszter
"goede service en leuke artikelen"
ik kom er vaak en graag
Winkelbeoordeling
15.01.2016 15:00 door Lillian