Slagharen kortingscode 2015

  • 6 geverifieerde acties
Ontvang de beste Slagharen kortingscodes in je inbox Meld je aan voor ons kortingscode alert en onze nieuwsbrief
Aanbieding

15% korting op overnachtingen

Meer informatie
  • Geniet van 15% korting op het aankoopbedrag
  • Geldig bij een abonnement
  • Geldig op overnachtingen
Aanbieding

Je Sinterklaasweekend! Al vanaf €139!

Meer informatie De voorwaarden voor deze actie staan verder uitgewerkt in de lijst hieronder. Wij hebben altijd de hoogste korting van Slagharen op onze site.
  • je Sinterklaasweekend! Vanaf €139!
Pak deze korting
Verloopt morgen
Aanbieding

SBS6 Sinterklaasfeest in Attractiepark Slagharen op 29 november voor slechts €6.50!

Meer informatie De voorwaarden voor deze actie staan verder uitgewerkt in de lijst hieronder. Wij hebben altijd de hoogste korting van Slagharen op onze site.
  • Kom op zondag 29 november 2015 naar het grote SBS6 Sinterklaasfeest in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Tickets kosten slechts €6,50 (excl. €0,70 bestelkosten) en kinderen tot en met drie jaar zijn gratis.
  • SBS6 Sinterklaasfeest in Attractiepark Slagharen op 29 november voor een speciale prijs van €6.50!
Pak deze korting
Verloopt morgen
Aanbieding

Tickets al verkrijgbaar vanaf €13,50

Meer informatie Kom een dagje uitwaaien!
  • Tickets al verkrijgbaar van €13,5 alleen !
Over Slagharen

Slagharen kortingscode of aanbieding! Gebruik de Slagharen kortingscode voor extra korting of maak gebruik van de beste aanbieding. Vul de korting of actiecode in tijdens het bestelproces, of bekijk de beste actie of aanbieding. Vaak wordt gratis bezorging gebruikt of print de kortingsbon uit. Pak je korting, snel verdiend!

Slagharen Beleef een avontuurlijke dag met je familie en vrienden. Vliegen, varen, rijden, glijden, klimmen, zweven, duiken, zwemmen…. alles kan. Je hebt onbeperkt toegang tot meer dan 40 attracties en shows. Dat betekent dat je zo vaak als je maar wilt in jouw favoriete attracties mag.

Zoals de bekende tune van Attractiepark Slagharen al doet vermoeden.

Slagharen, daar geniet je nog het méést.

Attractiepark Slagharen is vormgegeven volgens een Wildwestthema en heeft diverse attracties voor jong en oud. Voor wie van sensatie houdt zijn er de spectaculaire achtbaan Looping Star, de Enterprise, Free Fall en de Droomboot die bezoekers ondersteboven zet. Snel ronddraaien kan ook in de Tomahawk. Rustigere attracties zijn er ook, zo kan men in attractiepark Slagharen terug in de tijd met Wild West Adventure, van het uitzicht genieten in de Sky Tower of het reuzenrad en op grote hoogte een rondje maken in The Eagle. Een ritje op een vliegend tapijt Zwunka behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de allerkleinsten zijn er ook diverse attracties te vinden, zo kunnen zij onder andere een oldtimerritje maken of spelen in Rosies Playground, de houtvester speelplaats of de waterspeeltuin. Naast de attracties zijn er in attractiepark Slagharen ook diverse shows en live-acts. Zo zijn er de Main Street Music and Dance acts, kun je mee linedancen of genieten van een Westernshow. Wie houdt van shoppen kan op Main Street terecht voor diverse winkels. Verder heeft het park een breed scala aan horecagelegenheden. Van een kopje koffie met gebak of een snelle snack tot complete maaltijden. Voor elk wat wils dus in attractiepark Slagharen.

Vakantiepark Slagharen

Bij het attractiepark Slagharen in Overijssel ligt Vakantiepark Slagharen. Een bezoek aan leuke attractiepark kan hier gecombineerd worden met een verblijf in de, naast het attractiepark gelegen, vakantiehuisjes, wigwams, stacaravans of op de camping. Op het vakantiepark Slagharen zijn veel voorzieningen aanwezig om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is onder andere een supermarkt, zwembad en wasserette.

Toegang tot het park kost € 19,50, maar er zijn continu acties waar je veel geld mee kunt besparen.

Routebeschrijving

Huisadres t.b.v. navigatiesysteem:
Attractiepark, Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen.


Klik voor een volledige routebeschrijving vanaf jouw vertrekpunt rechtstreeks naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen met het openbaar vervoer, de auto of een combinatie van beide in de vorm van een P+R routeplanner op de hiernaast afgebeelde button!


Met de auto:
Neem vanuit het westen en zuiden op de A28 tussen Zwolle en Meppel  afslag 22: Nieuwleusen/Dedemsvaart, richting Slagharen. LET OP DE SNELHEID: de politie controleert dagelijks! Rijd vanuit het noordoosten, Twente en de Achterhoek rijd richting Hardenberg en volg de borden naar Slagharen. Tegenover de ingang is een grote parkeerplaats voor zowel auto’s als touringcars.

Met het openbaar vervoer:
Neem de trein naar NS-station Hardenberg of Hoogeveen. Neem daarna de bus en stap voor de poort van het park uit. Bel het OV-Reisinformatienr: 0900 9292 (€ 0,70 p/m) voor tarieven van bus en trein naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen, of kijk op www.9292ov.nl.

 

Parkeren

(Dag)bezoekers Attractie- & Vakantiepark Slagharen
€ 7,- per auto, incl. plattegrond.

Vakantiehuisjes Type Buffalo of Arizona
Maximaal 1 auto gratis per vakantiehuisje.
Voor een tweede auto bij het huisje brengen wij, na akkoord van het boekingsbureau, € 10,- in rekening. Vakantiehuisjes Type Buffalo of Arizona

Yellowstone Chalets
Maximaal 1 auto (gratis) per Yellowstone Chalet.
 
Nevada Chalets
Maximaal 1 auto (gratis) per Nevada Chalet

 

Colorado City
Maximaal 1 auto gratis per caravan.
Voor een tweede auto brengen wij, na akkoord van het boekingsbureau, € 10,- in rekening. Deze auto dient aan de rand van het caravanterrein geparkeerd te worden.


Wigwamwereld

Aan de rand van het wigwamterrein.

Maximaal 1 auto gratis per wigwam.

Een extra auto dient buiten het terrein op de centrale parkeerplaats te worden geparkeerd (gratis).

Camping

Maximaal 1 auto gratis per campingplaats.

Een extra auto dient buiten het terrein op de centrale parkeerplaats te worden geparkeerd (gratis).Aankomst- & vertrektijden vakantiepark

Vakantiehuisjes/Chalets:

Aankomsttijd: 14.00 uur

Vertrektijd: 10.00 uur*

 

Colorado City (stacaravans):

Aankomsttijd: 14.00 uur

Vertrektijd: 10.00 uur*

Deze kortingscodes heb je gemist
Waarom toont ActiePagina.nl verlopen codes?
Verlopen Nu een weekendje Slagharen met 25% korting | Code: 2015wknd25
Verlopen Voor slechts €12,50 naar Slagharen met de kortingscode van Blokker | Code: BL15AM
Verlopen 50% korting voor 5 introducés
Verlopen Tot 25% vroegboekkorting
Verlopen Nu 20% korting op een camping overnachting